Afterwork

Kort oppsummert kommer ordet Afterwork fra betegnelsen av kollegaer som går direkte fra arbeidsplassen til et sted for å kunne sosialisere seg i større grad enn i arbeidstiden.

Ved at kollegaene treffes utenfor både arbeidsplass og arbeidstid er det enklere å skape samhold, men også mer kreative rom for å kunne drøfte problemer og løsninger relatert til jobben.

God effekt og en enkel teori

Effekten og betydningen av afterwork er langt større enn hva mange bedrifter og bedriftsledere skulle tro. Vi har en teori om at det er enklere å kunne skape både resultater og tillit når kollegaene på jobben kjenner hverandre godt. Som oftest er det enklere å stå på for mennesker vi kjenner, respekterer og setter pris på.

Vi i Fish & Cow sørger for å skape rett plattform for vellykket afterwork. Med vår sentrale beliggenhet på Torget i Stavanger i kombinasjon med rikholdig meny av både mat og drikke, har vi alle forutsetningene for å kunne gi dere et fantastisk sted å samles etter arbeidstiden.

Vi ønsker dere velkommen til å besøke Fish & Cow for afterwork – vi kan ved bestilling sørge for en mer privat afterwork hvor dere kan separeres fra andre gjester. Book tidlig da det er stor etterspørsel.

Våre åpningstider

Man-fre: 16.00-23.30
Lørdag fra 12.00-00.30

Kjøkkenet stenger 21.30

Velbekomme!

Velkommen inn i varmen til oss, hvor vi skal gjøre vårt ytterste for at dere skal få en god opplevelse.

Vi har åpent 7 dager i uka!

Vi tar imot både små bord og store grupper opptil 110 personer, så om du fortsatt ikke har booket, er det bare å svinge seg rundt!

Det er likevel godt trykk i disse dager, så kontakt oss gjerne i forkant for bestilling av bord.

 

Vil du være sikker på å få bord, er det lurt å bestille.

 

 

Åpningstider

Man-fre: 12-00.30
Lør: 13-01.00

Kjøkkenet stenger kl 22.00

Søndag: 15-22.00 (kjøkkenet åpent til 20.00)

Torgterassen, Skagen 3, 4006 Stavanger

T: 51 50 50 50 E: post@fishandcow.no

 TOMMY OPPEDAL RAANTI

Daglig leder tommy@tango-bk.no

Eirik Thomsen

Kjøkkensjef Fish & Cow og Tango kjokkensjef@fishandcow.no

 

 

Jonathan Lundgren

Head sommelier  Fish & Cow og Tango  restaurantsjef@fishandcow.no