Anbefalt restaurant i Stavanger

Vår restaurant er anerkjent for vår kreative meny som gjenspeiler våre gode sesongbaserte råvarer, servert på en uhøytidelig måte. Både porsjon og smak skal være raus, og du skal se hva du spiser. Våre servitører gjør sitt ytterste for at du som gjest skal kunne nyte en berikende smaksopplevelse i en avslappet atmosfære på vår restaurant.

Vi ønsker deg velkommen både til lunsj og til kvelds!
Vi anbefaler deg å bestille bord i forkant dersom du vil være sikker på å få bord på vår restaurant.

Vi ønsker å dele noen av våre tilbakemeldinger fra gjester og som trygt kan anbefale vår restaurant. Du er hjertelig velkommen til å sende oss din tilbakemelding!

Velbekomme!

Velkommen inn i varmen til oss, hvor vi skal gjøre vårt ytterste for at du skal få en god opplevelse.

Frem til jul har vi åpent 7 dager i uka!

Vi tar imot både små bord og store grupper opptil 110 personer, så om du fortsatt ikke har booket årets julebord så er det bare å svinge seg rundt!

Det er likevel godt trykk i disse dager, så kontakt oss gjerne i forkant for bestilling av bord.

 

Vil du være sikker på å få bord, er det lurt å bestille.
Vi har fortsatt ledige datoer til årets julebord!

 

 

Åpningstider

Man-fre: 12-00.30
Lør: 13-01.00

Kjøkkenet stenger kl 22.00

Søndager frem til jul: 15-22.00 (kjøkkenet åpent til 20.00)

Torgterassen, Skagen 3, 4006 Stavanger

T: 51 50 50 50 E: post@fishandcow.no

 TOMMY OPPEDAL RAANTI

Daglig leder tommy@tango-bk.no

Eirik Thomsen

Kjøkkensjef Fish & Cow og Tango kjokkensjef@fishandcow.no

 

 

Jonathan Lundgren

Head sommelier  Fish & Cow og Tango  restaurantsjef@fishandcow.no