Arrangere julebord?

Har du fått oppgaven med å arrangere årets julebord?
Er du usikker på hva du bør velge?

Fish & Cow er et moderne og innbydende brasseri i hjertet av Stavanger med avslappet atmosfære kombinert med mange smaksperler basert på sesong og lokale råvarer. Med tanke på vår lokasjon og lokale er det vanskelig å komme unna at vi er et ypperlig sted for både små og store julebord.

Vi er kjent for vår atmosfære, meny og service, og har alle forutsetningene for å skape et hyggelig julebord.

Tradisjonell meny med muligheter for mer

Vår julemeny består av kjente og kjære klassikere som pinnekjøttet fra A. Idsøe og lutefisk fra Brødrene Berg. Vi har respekt for julens tradisjoner, men som engasjerte kokker er det vanskelig å ikke by på mer moderne retter for deg som ønsker nye smaksopplevelser i førjulstiden.

Når du velger å feire julebordet hos oss, sørger vi for alt fra A-Å. På den måten skal du kunne nyte kvelden med dine gode venner og kollegaer.

Vårt brasseri har kapasitet til 110 gjester, og har god erfaring med både intime julebord til større julebord for bedrifter. Selv med mange gjester har vi gode muligheter for å tilpasse oss etter dine ønsker.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med arrangere julebord?

Kontakt oss på telefon 51 50 50 50 eller send oss e-post til post@fishandcow.no

Vi gjør vårt beste for å imøtekomme dine ønsker!

Velbekomme!

Vil du være sikker på å få bord, er det lurt å bestille.
Vi har fortsatt ledige datoer til årets julebord!

 

 

Åpningstider

Man-fre: 12-00.30
Lør: 13-01.00

Kjøkkenet stenger kl 22.00

Søndager frem til jul: 15-22.00 (kjøkkenet åpent til 20.00)

Torgterassen, Skagen 3, 4006 Stavanger

T: 51 50 50 50 E: post@fishandcow.no

 TOMMY OPPEDAL RAANTI

Daglig leder tommy@tango-bk.no

Eirik Thomsen

Kjøkkensjef Fish & Cow og Tango kjokkensjef@fishandcow.no

 

 

Jonathan Lundgren

Head sommelier  Fish & Cow og Tango  restaurantsjef@fishandcow.no