Lønningspils – Viktig for et godt arbeidsmiljø

Med en arbeidshverdag som ofte krever både fokus og mestring for suksess, er det like viktig å skape en sunn og balansert arbeidskultur. Det er som regel ikke noe poeng å overdrive, en enkel lønningspils er ofte nok. Det viktigste er å kunne hygge seg i fellesskap med gode kollegaer.

Fish & Cow AS er et brasseri med en atmosfære som passer utmerket for sosiale
sammenkomster som lønningspils. Vi er kjent for vår lokasjon med fantastisk utsikt til
Torget i Stavanger.

Når dere stenger – åpner vi kranene

Hos oss kan du og dine kollegaer nyte en velfortjent lønningspils i kombinasjon med god mat fra kl 16 alle hverdagene. I praksis åpner vi kranene når dere er ferdig på jobb – Sørg for å skape balanse i arbeidsmiljøet allerede i dag!

Lønningspils helt for dere selv?

Selv om lønningspils skal være sosialt, kan det være anledninger hvor det er enklere å skape den rette stemningen ved at dere får være mer separert fra andre gjester. Vi kan ved bestilling på forhånd kunne sørge for at dere får en mer privat sammenkomst, og på den måten bygge relasjoner og fellesskap i teamet.

Vi ønsker dere velkommen til å besøke vårt brasseri for en lønningspils som skaper både samhold og gode resultater!

Velbekomme!

Velkommen inn i varmen til oss, hvor vi skal gjøre vårt ytterste for at dere skal få en god opplevelse.

Vi har åpent 7 dager i uka!

Vi tar imot både små bord og store grupper opptil 110 personer, så om du fortsatt ikke har booket, er det bare å svinge seg rundt!

Det er likevel godt trykk i disse dager, så kontakt oss gjerne i forkant for bestilling av bord.

 

Vil du være sikker på å få bord, er det lurt å bestille.

 

 

Åpningstider

Man-fre: 12-00.30
Lør: 13-01.00

Kjøkkenet stenger kl 22.00

Søndag: 15-22.00 (kjøkkenet åpent til 20.00)

Torgterassen, Skagen 3, 4006 Stavanger

T: 51 50 50 50 E: post@fishandcow.no

 TOMMY OPPEDAL RAANTI

Daglig leder tommy@tango-bk.no

Eirik Thomsen

Kjøkkensjef Fish & Cow og Tango kjokkensjef@fishandcow.no

 

 

Jonathan Lundgren

Head sommelier  Fish & Cow og Tango  restaurantsjef@fishandcow.no