På utkikk etter god mat i Stavanger? 

Da har du definitivt kommet til rett brasseri!

Fish & Cow er opptatt av fresh cooking og en ujålete service. Vi fokuserer på gode råvarer i sesong, og maten er tilberedt med kort koketid. Ja, vi har fisk og ku. Men ikke bare det. Vi serverer alt i spennet mellom disse ytterpunktene – både klassiske og nye retter.

Vi kan friste med en rikholdig a la carte meny i tillegg til ukens anbefalte meny. Vi anerkjennes for vår raushet, både på smak og porsjon. Med god mat og drikke nyter du fantastisk utsikt til Torget i Stavanger. 

Ingen god mat uten rett vin

Drikke har mye og si for de rette smaksopplevelsene. Vi tilbyr derfor et rikelig utvalg av vin og som garantert passer til maten, og som vil falle i smak hos selv den kresne gane. Du kan benytte deg av kompetansen til våre dyktige servitører dersom du er usikker på hva som passer best.

Godt mat til mange gjester

På online bookingen kan du booke bord for inntil 10 personer. For større selskap kontakt oss på mail slik at vi enklest mulig kan tilpasse et opplegg som passer utmerket for dine ønsker.

Vi ønsker deg velkommen til å nyte god mat og drikke hos oss i Fish & Cow!

Velbekomme!

Velkommen inn i varmen til oss, hvor vi skal gjøre vårt ytterste for at dere skal få en god opplevelse.

Vi har åpent 7 dager i uka!

Vi tar imot både små bord og store grupper opptil 110 personer, så om du fortsatt ikke har booket, er det bare å svinge seg rundt!

Det er likevel godt trykk i disse dager, så kontakt oss gjerne i forkant for bestilling av bord.

 

Vil du være sikker på å få bord, er det lurt å bestille.

 

 

Åpningstider

Man-fre: 12-00.30
Lør: 13-01.00

Kjøkkenet stenger kl 22.00

Søndag: 15-22.00 (kjøkkenet åpent til 20.00)

Torgterassen, Skagen 3, 4006 Stavanger

T: 51 50 50 50 E: post@fishandcow.no

 TOMMY OPPEDAL RAANTI

Daglig leder tommy@tango-bk.no

Eirik Thomsen

Kjøkkensjef Fish & Cow og Tango kjokkensjef@fishandcow.no

 

 

Jonathan Lundgren

Head sommelier  Fish & Cow og Tango  restaurantsjef@fishandcow.no