Det perfekte stedet for en fredagspils i Stavanger

Det er ofte en god idé å avslutte en hard arbeidsuke med en velfortjent fredagspils. Ikke bare er det sosialt og hyggelig, men krevende arbeidsdager i høyt tempo har behov for både belønning og hvile.

På Torgterrassen i Stavanger finner du brasseriet Fish & Cow. Her kan du og dine kollegaer nyte en sosial avslutning på arbeidsuken under behagelig og rolig atmosfære. Og dersom det skulle vise seg at det er grobunn i teorien om at ingen helter duger uten mat, kan vi skilte med en utsøkt meny basert på våre lokale råvarer.

Privat fredagspils

Dersom dere ønsker en mer privat form for fredagspils har vi muligheten for å sørge for at dere får være mer atskilt og med hverandre. Sørg for å booke tidlig da det er stor etterspørsel.

Vi har derfor svært gode forutsetninger for å by på en fredagspils. Som gjest hos oss skal du ikke føle mangel på noe.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen over på en fredagspils eller to!

Velbekomme!

Velkommen inn i varmen til oss, hvor vi skal gjøre vårt ytterste for at du skal få en god opplevelse.

Vi tar imot både små bord og store grupper opptil 110 personer, så om du fortsatt ikke har booket årets julebord så er det bare å svinge seg rundt!

Det er likevel godt trykk i disse dager, så kontakt oss gjerne i forkant for bestilling av bord.

 

Vil du være sikker på å få bord, er det lurt å bestille.
Vi har fortsatt ledige datoer til årets julebord!

 

 

Åpningstider

Man-fre: 12-00.30
Lør: 13-01.00

Kjøkkenet stenger kl 22.00

Søndager frem til jul: 15-22.00 (kjøkkenet åpent til 20.00)

Torgterassen, Skagen 3, 4006 Stavanger

T: 51 50 50 50 E: post@fishandcow.no

 TOMMY OPPEDAL RAANTI

Daglig leder tommy@tango-bk.no

Eirik Thomsen

Kjøkkensjef Fish & Cow og Tango kjokkensjef@fishandcow.no

 

 

Jonathan Lundgren

Head sommelier  Fish & Cow og Tango  restaurantsjef@fishandcow.no