På denne siden ønsker vi å dele mer informasjon rundt viktige temaer for oss som moderne brasseri og restaurant! 

Restaurant i Stavanger – retter basert på de beste råvarene

Et moderne brasseri i hjertet av Stavanger

Anbefalt restaurant i Stavanger

Familierestaurant – med noe for både små og store

Send oss tips dersom du savner informasjon angående et viktig tema for deg

Velkommen inn i varmen til oss, hvor vi skal gjøre vårt ytterste for at du skal få en god opplevelse.

Frem til jul har vi åpent 7 dager i uka!

Vi tar imot både små bord og store grupper opptil 110 personer, så om du fortsatt ikke har booket årets julebord så er det bare å svinge seg rundt!

Det er likevel godt trykk i disse dager, så kontakt oss gjerne i forkant for bestilling av bord.

 

Vil du være sikker på å få bord, er det lurt å bestille.
Vi har fortsatt ledige datoer til årets julebord!

 

 

Åpningstider

Man-fre: 12-00.30
Lør: 13-01.00

Kjøkkenet stenger kl 22.00

Søndager frem til jul: 15-22.00 (kjøkkenet åpent til 20.00)

Torgterassen, Skagen 3, 4006 Stavanger

T: 51 50 50 50 E: post@fishandcow.no

 TOMMY OPPEDAL RAANTI

Daglig leder tommy@tango-bk.no

Eirik Thomsen

Kjøkkensjef Fish & Cow og Tango kjokkensjef@fishandcow.no

 

 

Jonathan Lundgren

Head sommelier  Fish & Cow og Tango  restaurantsjef@fishandcow.no