Restaurant i Stavanger – retter basert på de beste råvarene

Vi fokuserer på gode råvarer i sesong, i kombinasjon med vår kreativitet og erfaring. For deg som gjest betyr dette nye og spennende matretter du sjelden har sett maken til – og som du sent vil glemme.

På vår ala carte meny og restaurantens ukentlige 3 retters meny finner du en god miks av både kjente og kjære klassikere og mer moderne retter. Hos oss finner selv den kresne en favoritt!

Atmosfæren på vår restaurant er uvurderlig for våre gjester som ønsker å slappe av samtidig som de kan nyte et bedre måltid.

Restaurant med plass til mange gjester

Dersom du skal arrangere selskap for mange gjester, kan det beste alternativet være å innta plass hos oss. Vi håndterer grupper opptil hele 110 personer. Hvorfor ikke overlate alt ansvar til våre kokker og servitører?
Vi kan garantere deg et vellykket selskap med mette og glade gjester. Vi tilpasser vår restaurant etter ditt selskap og dine gjester.

Vi opplever ofte stor pågang av kvalitetsbevisste gjester, for å sikre deg en plass på vår restaurant anbefaler vi deg å booke bord i forkant.

Ønsker du å vite mer om hva du kan forvente av en av Stavangers beste restauranter?
Ta kontakt med oss på telefon 51 50 50 50 i dag!

Velbekomme!

Velkommen inn i varmen til oss, hvor vi skal gjøre vårt ytterste for at du skal få en god opplevelse.

Frem til jul har vi åpent 7 dager i uka!

Vi tar imot både små bord og store grupper opptil 110 personer, så om du fortsatt ikke har booket årets julebord så er det bare å svinge seg rundt!

Det er likevel godt trykk i disse dager, så kontakt oss gjerne i forkant for bestilling av bord.

 

Vil du være sikker på å få bord, er det lurt å bestille.
Vi har fortsatt ledige datoer til årets julebord!

 

 

Åpningstider

Man-fre: 12-00.30
Lør: 13-01.00

Kjøkkenet stenger kl 22.00

Søndager frem til jul: 15-22.00 (kjøkkenet åpent til 20.00)

Torgterassen, Skagen 3, 4006 Stavanger

T: 51 50 50 50 E: post@fishandcow.no

 TOMMY OPPEDAL RAANTI

Daglig leder tommy@tango-bk.no

Eirik Thomsen

Kjøkkensjef Fish & Cow og Tango kjokkensjef@fishandcow.no

 

 

Jonathan Lundgren

Head sommelier  Fish & Cow og Tango  restaurantsjef@fishandcow.no